SAMSUN / ÇARŞAMBA - Atatürk İlkokulu

Hasan DEMİR - Müdür

03.01.1974 yılında Ayvacık Başalan Mahallesinde doğdu.İlkokulu Hüseyinçukur İlkokulunda,orta ve lise eğitimini Çarşamba İmam Hatip Lisesinde,üniversite eğitmini Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamladı.Yüksek Lisansını 19 Mayıs Üniversitesi İşletme Bölümünde yaptı.3 Kasım 1997 yılında Konya´nın Cihanbeyli İlçesi Günyüzü İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.Askerliğini 1999 yılında Kırklareli´nde yedek subay olarak yaptı.2002 yılında Vezirköprü Öğürlü Köyü Ambarcık İlkokulunda 2 yıl,2004 yılında Salıpazarı Tepealtı İlkokulunda 3 yıl,2007-2010 yılları arasında Salıpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak görev yaptı.2010 yılında müdürlük sınavını kazanarak Dumlupınar İlköğretim Okuluna ,2014 yılında Hacı Yılmaz Yılmaz İlköğretim Kurumuna müdür olarak atandı.5 Temuz 2019 tarihinde Atatürk İlkokulunda müdür olarak göreve başladı.Evli ve 3 çocuk babasıdır.